Kemalpaşa Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış, bireysel farklılıkları ne olursa olsun; yeniliklere açık, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme, karar verme becerileri gelişmiş; Yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren, çevresinde örnek gösterilen, başarılı bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında; Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen İyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel becerileri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazır, araştıran, sorgulayan, kendini yenileyen, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, beceri ve başarı düzeyi yüksek, insan olmanın onurunu taşıyan, mesleki dayanışma içinde, paylaşmayı bilen, başarılı kadromuz ve çağdaş eğitim yönetimi yaklaşımları ile mutlu, saygın, özgür bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuzda eğitim-öğretim seviyesi her geçen gün daha da yükselmektedir. Branş öğretmenlerinin tamamlanmasından, teknolojinin okulumuzda kullanılmasından, veli-okul ilişkilerinin geliştirilmesinden dolayı, geriye dönük olarak geçen yılda 13 öğrenci Anadolu Lisesi, 3 öğrenci Sağlık Meslek Lisesi, 4 öğrenci Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini kazanmıştır.

Saatler: Ders Başlama Saati: 08:30 Ders bitiş Saati : 14:50
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Badminton ve Bocce
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006

Telefon - 0 (356) 228 48 16

WEB - https://tokatkemalpasaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KEMALPAŞA KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ 75. YIL SK. NO 82 MERKEZ / TOKAT

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - KEMALPAŞA KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ 75. YIL SK. NO 82 MERKEZ / TOKAT

Ulaşım Okulumuz Tokat Merkezdeki Karşıyaka İlkokuluna geçici olarak taşınmıştır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tokat/Merkez